Uuden äärellä – valmennus arjen muutoskohtiin

Onko elämässä haasteita? Etsitkö suuntaa, oletko muutoksen kynnyksellä tai jumissa? Työ, ihmissuhteet, oma tai läheisten hyvinvointi kysymysmerkkinä? Tai kaipaatko vain lisätuen ja uusia välineitä seuraavaan vaiheeseen muuten jo hyvällä ja vakaalla polullasi?

Jos vastasit johonkin näistä ’kyllä’, tämä voi olla sinulle:

Neljän illan sarja noin 2 tunnin tapaamisia, joissa ohjaan sekä perustason kehon ja mielen rentoutusharjoituksia että pidemmälle etenevää, keskittynyttä ja aktiivista oman mielen kanssa työskentelyä sisältäviä harjoituksia eri teemoilla. Työskentely nojaa kehon ja mielen syvärentoutukseen makuuasennossa.

Hinta: 80€ (neljän illan valmennusjakso, kerran viikossa)

Ajankohdat sovitaan kun koossa on riittävä määrä kiinnostuneita.

Ohjaajana toimii Krista Lagus, henkinen valmentaja, terapeuttinen energiaparantaja, pitkän linjan meditoija ja professori.

Krista Lagus esittely: Omaan kehooni paluu ja itseeni integroituminen on minulle ollut vuosikymmenten matka, joka alkoi 90-luvun alulla budolajien muodossa. Myöhemmin jooga, meditaatiot, psykoterapia, terapeuttisen energiaparantajan 4-vuotinen koulutus ja tiibetinbuddhalaiset harjoitukset syvärentoutuksineen jo 9 vuoden ajan ovat luoneet edellytyksiä tunnistaa oma ja toisen tila, jäsentää ja sanoittaa se, ja tunnistaa ja kehittää toimintatapoja ja harjoitteita jotka palauttavat kehoon, tai jotka syventävät pysyvästi kykyä olla integroituneena itseen ja omaan voimaan. Tyypillisin yhteinen teema jossa autan hoito- ja valmennusasiakkaitani on paluu omaan kehoon. Joillakin ihmisillä voi olla yhteys ‘ylöspäin’ hyvin auki, mutta johtuen kehossa olemisen esteistä tai sinne saapumisen osittaisuudesta, oma elämä ei etene, koska oma voima ei ole käytössä. Tällöin meditaatiot pelkästään eivät tilannetta ratkaise. Toiset taas ovat kyllä tukevasti kehossaan joiltain osin, mutta yhteys itsen korkeampiin aspekteihin ei ole auki, tai vakaa. Kumpaakin tilannetta voidaan ratkoa ja tukea paitsi hoidoissa, myös harjoitusten avulla.

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittaudu lähettämällä viesti lagus.krista@gmail.com ja maksamalla kurssin maksu.

Saaja: Multidimensional Minds Oy
Tili: FI78 1544 3000 0395 40
Viesti: Kurssin nimi, Osallistujan nimi